donderdag 21 januari 2010

Cutie!!

Hallo allemaal,
Bovenstaande Tilda is uit de laatste Magnolia collectie (uit de Stamp club set) Hij komt binnenkort uit in de winkels met de "Raising the ceiling collectie". Er zitten echt hele cuties tussen, maar ook een paar waar je wel van moet houden. Deze Speciaal voor jou kaart/ envelop ofwel met andere woorden (Dank je wel kaart) is gemaakt naar een idee van Moon Hulsman. Op het grote Magnolia Event bij Paper and Pictures had zij afgelopen novemeber alle kaarten/ projecten ontwikkeld. Echt super gaaf!! Dit kado envelopje is min of meer gelift. De foto hieronder is mijn uitvoering van het project dat toen de make and take was (maar nogmaals het is naar het idee van Moon). Wat een cutie hè?

Van Sweet Magnolia!!
Hieronder tref je nog een collage aan zodat je een beetje de opbouw kunt zien van de kaart. Oh ja..... wat ik nog een heel leuk detail vind, maar wat je niet terug ziet op de afbeelding, is de naam van de piano achter Tilda. Het is geen "Steinway", maar een "Edwin"!!
Van Sweet Magnolia!!
Bedankt voor je bezoek.
Veel liefs XOXO Nicole

maandag 18 januari 2010

Award!!!

Hallo allemaal,
Van Award

Ik heb zojuist deze award van Durvina gekregen! (en vandaag vrijdag 22 jan ook van Rolinka http://rolinkakriek.blogspot.com) Het is de bedoeling dat ik 10 dingen opnoem die ik erg leuk vind en dat ik de award doorgeef aan 3 anderen.

Eerst de 10 dingen die ik leuk vind:

1. Mijn gezin
2. Scrappen
3. Sporten
4. Eten
5. Eten koken
6. Shoppen
7. Magnolia
8. Workshops volgen
9. Nieuwe dingen ontdekken
10. Frutsels

Ik wil de award nu graag doorgeven aan:

1 Madeliefjuh
2 Ilonka
3 Milnie

Veel plezier ermee dames!!

Liefs XOXO Nicole

vrijdag 15 januari 2010

Veeeeeeeeeels te lang geleden alweer!!

Van Sweet Magnolia!!
Hallo allemaal,
Sorry dat ik de laatste tijd niet meer zo veel blog, maar soms zit het mee en soms zit het tegen. Dit kaartje heb ik gemaakt voor een hele oude oom van mij die op het ogenblik in het ziekenhuis ligt. Tja.... dan besef je je we dat je niet moet zeuren en weer gewoon ff aan de slag moet! Ik heb, omdat het voor een man is, gekozen voor geen strikjes, lintjes en bloemen, om het geheel wat strakker te houden. Het papier is van Basic grey. Dank je voor je bezoek aan mijn blog!
Veel liefs XOXO Nicole