woensdag 2 december 2009

Magnolia event Doorn

Van Sweet Magnolia!!
Hallo allemaal,

WOW WOW WOW en nog eens WOW!!!! Ik ben afgelopen weekend met mijn moeder weer naar het Magnolia event van Paper & Pictures in Doorn geweest. Echt super!!!!! Samen met mama ben ik in maart ook geweest, maar wederom hebben Truike en haar Papergirls zichzelf weer overtroffen. We kregen ook weer onze eigen Truuk!!! Ja ja, een Magnolia stempel exclusief ontworpen voor Truike, dus alleen aan te komen als je deelneemt aan de workshop; dus ladies.... meedoen maar het volgende event. We hebben dit event gemaakt:
 • een doosje waarin je memoblaadjes kunt bewaren
 • een receptenbewaardoosje
 • een uitklapkaart met mini envelopjes
 • een make and take (envelop met de sneeuwpop erop)
Alles was ontworpen door die super lieve Moon Hulsman. We hadden haar het vorige event ook al leren kennen en ze is een ontzettend creatieve bescheiden lieverd!! En we hebben ook nog eens wat afgelachen ook nog. Bij deze nogmaals bedankt voor de super leuke en gezellige dag! De volgende keer kunnen jullie zeker weer op onze komst rekenen!

Liefs XOXO Nicole

3 opmerkingen:

 1. Lieve Nicole,
  Het ziet er allemaal weer schitterend uit.
  Als je bij je andere blog de link bij het laatste berichtje aanklikt kom ik niet op dit blog wel als je de link rechtsboven op je andere blog aanklikt, ik denk dat je een tikfoutje in je link hebt.
  xoxo-Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Nicole,

  Dat ziet er allemaal heel leuk uit wij zijn ook helemaal weg van de magnolia stempels en ook van het magnolia papier,erg leuke dingen hebben julliwe gemaakt.

  groetjes Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterende dingen hebben we gemaakt tijdens het magnolia event he. Ik was er zaterdags en zat in de rode zaal. Misschien heb je me wel zien rond huppelen met mijn krukken of in de rolstoel.

  groetjes Heidie

  BeantwoordenVerwijderen